Annikki OFF

Mukaan Annikki OFF:iin!

Kenelle?

Toivotamme kaikki tapahtumanjärjestäjät, niin harrastajat kuin ammattilaisetkin, kaikilta kulttuurin aloilta tervetulleiksi Annikki OFF:iin! Viime vuosina ohjelmistossa on ollut runouden ja kirjallisuuden lisäksi niin teatterin, musiikin, performanssin, elokuvan, tanssin, nykysirkuksen kuin kuvataiteenkin tekijöitä. Tapahtumien tuominen osaksi Annikki OFF:ia on maksutonta.

Kuinka päästä mukaan?

Seuraava Annikki OFF järjestetään kesäkuun alussa 2020. Lisätietoa lähempänä...

Miksi?

Annikki OFF-tapahtumissa on vieraillut vuosittain tuhansia kävijöitä. Tapahtumat saavuttavat osana Annikki OFF:ia suuremman yleisön, näkyvyyden ja huomion kuin yksittäisinä tilaisuuksina. Annikin Runofestivaali tiedottaa tapahtumista keskitetysti, tarjoaa vinkkejä tapahtumapaikkojen löytämisessä sekä hoitaa yleistä koordinointia.

Tiedotamme tapahtumista OFF:in omilla kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä osana  Annikin Runofestivaalin kokonaistiedotusta. Julkaisemme käsiohjelman johon kootaan tiedot kaikista Annikki OFF -tapahtumista (painos 3000 kpl).

Mitä maksaa?

Tapahtumien tuominen osaksi Annikki OFF:ia on maksutonta. Jokainen Annikki OFF:iin mukaan tuleva tapahtumajärjestäjä huolehtii oman tapahtumansa järjestelyistä ja rahoituksesta.

Huomioithan ystävällisesti että Annikin Runofestivaalilla ei ole mahdollisuuksia kustantaa OFF-tapahtumien kuluja maksamalla esim. tilavuokria, majoitusta tai matkakuluja. Näistä vastaavat aina tapahtumanjärjestäjät itse. Myös Teosto- ja Gramex-kuluista vastaa aina tapahtumanjärjestäjä.

Yhteystiedot

Simo Ollila, Annikin Runofestivaalin tuottaja
simo.ollila(a)gmail.com