Annikin Runofestivaali 2018 - Vapaa on vain umpihanki!

Annikin Runofestivaali

Festivaali-info

Ajankohta

9.6.2018 klo 11.00-22.00.

Pääsyliput

Pääsylippuinfo-sivulle on koottu kaikki tarvittava tieto lipuista ja niiden hinnoittelusta. Annikin Runofestivaalin ennakkoliput ovat jo myynnissä Lippupalvelussa. Ennakkolipun hankkimalla säästyt jonottamiselta lipunmyynnissä.

Esiintymisaikataulu

Runofestivaalin esiintymisaikataulun löydät täältä!

Festivaalin sijainti

Annikin puutalokortteli sijaitsee Tammelantorin lähistöllä noin puolen kilometrin päässä Tampereen rautatieasemasta ja kilometrin päässä linja-autoasemasta osoitteessa Annikinkuja 2. Linkki karttaan.

Saapuminen tapahtumaan

Emme suosittele saapumista henkilöautolla. Yleistä parkkitilaa korttelin ympäristössä ei ole, ja parkkisakon saaminen on helppoa. Tule siis paikalle kävellen, julkisilla (TKL linja 2 ja linja 14) tai polkupyörällä. Pyöräparkki sijaitsee korttelin ulkopuolella lipunmyynnin molemmin puolin. Tilan vähäisyyden vuoksi lastenvaunuja eikä lemmikkieläimiä voi tuoda sisäpihalle. Vaunuille on varattu parkkitilaa lipunmyynnin vierestä.

Maksaminen

Huomioithan että festivaalin lipunmyynnissä ja kahvilassa voit maksaa vain käteisellä. Osalla kirjabasaarin myyjistä on pankkikorttimaksaminen käytössään. Varaa siis käteistä rahaa mukaasi! Lähin pankkiautomaatti sijaitsee noin 200 metrin päässä tapahtumapaikalta. Suosittelemme että hankit pääsylippusi ennakkoon.

Saavutettavuus

Festivaalialuelle pääsee pyörätuolilla ja sieltä löytyy esteetön wc. Festivaalivieraiden henkilökohtaiset avustajat pääsevät sisään maksutta. Pyörätuoleille on varattu paikkoja eturivistä.

Palvelut

Korttelin asukkaiden järjestämässä puffettissa on tarjolla edulliseen hintaan soppatykissä tehtyä kasviskeittoa, suolaisia ja makeita herkkuja sekä kahvia, teetä ja virvokkeita. Suurin osa myytävistä tuotteista on vegaanisia. Neljännes kahvilan tuotosta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kirjabasaarista voit ostaa useimpien esiintyjiemme teoksia. Sieltä löydät myös suositun signeerauspisteen, jossa voit pyytää esiintyjiltämme omistuskirjoituksen tai nimikirjoituksen.

Kahvilapöytien yhteydestä löytyy kännyköiden latauspiste. Huomioithan että se on valvomaton, ja jokainen vastaa itse lataukseen jättämästään laitteesta.

Lipunmyynnistä on saatavissa runofestivaalin tukituotteita vapaaehtoista maksua vastaan. Tarjolla on rintamerkkejä ja julisteita.

Tupakointi

Koko korttelin sisäpihan festivaalialue on savuton. Korttelin ulkopuolelta löytyy tupakkapaikka.

Osallistu!

Liity mukavaan talkooporukkaamme, osallistu kuvakilpailuun jakamalla festivaalikuvasi tunnuksella #annikinrunofestivaali ja levitä sanaa seuraamalla meitä somessa! Voit myös ryhtyä mesenaatiksemme ostamalla kannatuspääsylipun.

Festivaalialueen kartta

Annikin puukorttelin festivaalikartta
Annikin Runofestivaalin pääsyliput

Ennakkoliput ovat jo myynnissä - katso pääsylippu-info!

2018 Annikin Runofestivaalin esiintyjät

Osallistu festivaaliin! Ota osaa kuvakisaan, levitä sanaa, ryhdy mesenaatiksi ja tule talkoolaiseksi...

Annikin Runofestivaalin lastenohjelma

Annikin Runofestivaaleilla on tarjolla taas laadukasta lastenohjelmaa

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!