Annikin Runofestivaali 2018 - Vapaa on vain umpihanki!

Annikin Runofestivaali

Pääsylippuinfo

Ennakkoliput

Annikin Runofestivaaleille on ensimmäistä kertaa saatavissa ennakkolippuja. Ennakkomyynnissä on rajattu määrä aikuisten täysihintaisia pääsylippuja. Ennakkolippujen hinta on 14 € + 1,5 € palvelupalkkio + toimituskulut. Ennakkoliput ovat myynnissä Lippupalvelussa. Ostamalla ennakkolipun vältyt jonottamiselta festivaaleille saapuessasi.

Täysihintaiset liput

13-vuotiaiden ja sitä vanhempien täysihintainen pääsylippu maksaa 14 €. Pääsylippuna toimii festivaaliranneke, joka kiinnitetään lipunmyynnissä. Sillä pääsee sisään festivaalialueelle koko päivän ajan. Huomioithan että festivaalin lipunmyynnissä voit maksaa vain käteisellä. Varaa siis käteistä rahaa mukaasi!

Alennusliput

Eläkeläiset, opiskelijat (näytäthän opiskelijakortin), varusmiehet, siviilipalvelusmiehet ja työttömät 10 €. Nuoren voiman liiton jäsenkortilla 10 €. Festivaalivieraiden henkilökohtaiset avustajat pääsevät sisään maksutta. Alennuslippuja ei ole mahdollista ostaa ennakkomyynnistä.

Lastenliput

12-vuotiaiden ja sitä nuorempien pääsylippu festivaaleille maksaa 6 €. Kolmivuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät sisään maksutta. Huom! Tilan vähäisyyden vuoksi lastenvaunuja ei voi tuoda korttelin sisäpihalle. Vaunuille on varattu parkkitilaa lipunmyynnin vierestä.

Mesenaattipääsylippu

Voit ryhtyä Annikin Runofestivaalin mesenaatiksi ostamalla 30 € maksavan vapaaehtoisen kannatuspääsylipun. Mesenaattilipun ostajat saavat halutessaan nimensä tai edustamansa tahon nimen mesenaattilistaamme, joka julkaistaan kotisivuillamme ja somessa heti festivaalin jälkeen. Kannatuspääsylipun hintaan sisältyy festivaalijuliste ja rintamerkki. Ensimmäisille 50 mesenaateille on myös luvassa Sanasato-kustantamon lahjoittamat runoteokset.

Päätösklubin pääsyliput

Runofestivaalin päätösklubi alkaa Telakalla klo 21.30. Päätösklubin ennakkolippuja (10 €) myydään ainoastaan festivaalin talkoolaisille. Ennakkolippuja on saatavissa talkoolaispassilla festivaalin lipunmyynnistä. Siirtymällä heti festivaalin päätyttyä Telakalle varmistat sisäänpääsysi.

Annikin Runofestivaalin lastenohjelma

Annikin Runofestivaaleilla on tarjolla taas laadukasta lastenohjelmaa

Tiitun näyttely Annikin Runofestivaaleilla

Tiitu Takalon mininäyttely Galleria Ovessa esittelee hänen Sisaret 1918 -antologiaan tekemäänsä sarjakuvaa.

Mainostaulujen runot

Mainostaulujen runot-projektin runojulisteet vielä kerran esillä näyttelyssä runofestivaaleilla..

2018 Annikin Runofestivaalin esiintyjät

Osallistu festivaaliin! Ota osaa kuvakisaan, levitä sanaa, ryhdy mesenaatiksi tai tule talkoolaiseksi...