Annikin Runofestivaali

Annikin Runofestivaali

Osallistu!

Osallistu kuvakisaan

Jaa kuvasi 2018 Annikin Runofestivaaleilta sosiaalisessa mediassa 15.6. mennessä tunnuksella #annikinrunofestivaali ja osallistut kuvakilpailuun! Voittoina on kunniaa & kirjapalkintoja. Valokuvaaja Riikka Vaahtera valitsee yleisön ottamien kuvien joukosta kahdeksan osuvinta, hilpeintä tai herkintä festariotosta. Voittajakuvat julkaistaan omassa kuvagalleriassaan Facebookissa seuranaan myös muita mainioita festariotoksia, jotka eivät aivan yltäneet palkintosijoille.

Ryhdy Annikin Runofestivaalin mesenaatiksi!

Voit ryhtyä Annikin Runofestivaalin mesenaatiksi ostamalla 30 € maksavan kannatuspääsylipun (normaalihintainen aikuisten pääsylippu maksaa 14 €). Mesenaattilipun ostajat saavat halutessaan nimensä tai edustamansa tahon nimen mesenaattilistaamme, joka julkaistaan kotisivuillamme ja somessa heti festivaalin jälkeen. Kannatuspääsylipun hintaan sisältyy festivaalijuliste ja rintamerkki. Ensimmäisille mesenaateille on luvassa myös runoteos.

Levitä sanaa

Tykkää Annikin Runofestivaalista Facebookissa, ja ilmoittaudu mukaan FB-eventiin ja kutsu sinne kaverisikin. Seuraa meitä myös Instagramissa, Twitterissä ja Youtubessa... Ja tilaa uutiskirjeemme alempaa tältä sivulta!

Tule talkoolaiseksi

Annikin Runofestivaali etsii iloiseen talkooporukkaansa reippaita, kulttuurinnälkäisiä tai muuten vaan hyvästä meiningistä kiinnostuneita vapaaehtoisia. Lue lisää ja katso talkoolaisille tarjoamamme edut. Talkoolaisten ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Tule talkoolaiseksi Annikin Runofestivaaleille!

Liity Annikin Runofestivaalin iloiseen talkooporukkaan! Katso mitä etuja saat talkoolaisena.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!


Annikin Runofestivaalin lastenohjelma

Annikin Runofestivaaleilla on tarjolla taas laadukasta lastenohjelmaa

Tiitun näyttely Annikin Runofestivaaleilla

Tiitu Takalon mininäyttely Galleria Ovessa esittelee hänen Sisaret 1918 -antologiaan tekemäänsä sarjakuvaa.