Annikin Runofestivaali

Annikin Runofestivaali

Tule talkoolaiseksi!

Annikin Runofestivaali etsii iloiseen talkooporukkaansa reippaita, kulttuurinnälkäisiä tai muuten vaan hyvästä meiningistä kiinnostuneita vapaaehtoisia. Talkoolaisia tarvitaan tapahtumapäivänä 9.6. sekä edeltävinä päivinä. Festivaalia edeltänä päivänä 8.6. voit osallistua esimerkiksi festivaalimiljöön rakentamiseen ja alueen somistukseen. Tapahtumapäivänä tarvitsemme vapaaehtoistyöntekijöitä lipunmyyntiin, näyttelynvalvojiksi, siisteyttä ylläpitävään siivouspartioon, puffetin myyjiksi ja järjestyshenkilöiksi (jv-korttia ei välttämättä tarvita). Talkoovuorot kestävät 1,5 tunnista kahteen tuntiin.

Kuinka talkoolaiseksi?

Pääset talkoolaiseksi täyttämällä netissä talkoolaisten ilmoittautumislomakkeen. Ilmoittatumisesi jälkeen talkoovastaava Johanna Roihuvuo lähettää sähköpostiisi tarkemmat ohjeet.

Edut talkoolaisille

Runofestivaalin talkoolaiset saavat ilmaisen sisäänpääsyn, leppoisan talkootunnelman ja työkokemuksen lisäksi annoksen kasviskeittoa sekä pullakahvit. Etujen saaminen edellyttää vähintään kahteen talkoovuoroon osallistumista. Talkoolaisena saat myös mahdollisuuden ostaa ennakkolipun festivaalin päätösklubille Telakalle. Muille kuin talkoolaisille ei ennakkolippuja ole myynnissä. Klubi myydään aina loppuun nopeasti.

2018 Annikin Runofestivaalin esiintyjät

Osallistu festivaaliin! Ota osaa kuvakisaan, levitä sanaa, ryhdy mesenaatiksi tai tule talkoolaiseksi...

2018 Annikin Runofestivaalin info

Kaikki festivaali-info mitä tarvitset: saapumisohjeet, palvelut, aikataulut, pääsyliput, saavutettavuus...

Kuvagalleria

Katso kuvaajatiimimme hienot otokset aiemmilta Annikin Runofestivaaleilta!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!