Annikin Runofestivaali

Annikin Runofestivaali

Tule talkoolaiseksi!

Annikin Runofestivaali etsii iloiseen talkooporukkaansa reippaita, kulttuurinnälkäisiä tai muuten vaan hyvästä meiningistä kiinnostuneita kaikenikäisiä vapaaehtoisia. Talkoolaisia tarvitaan tapahtumapäivänä 9.6. Silloin tarvitsemme vapaaehtoistyöntekijöitä lipunmyyntiin, näyttelynvalvojiksi, siisteyttä ylläpitävään siivouspartioon, puffetin myyjiksi ja järjestyshenkilöiksi (jv-korttia ei välttämättä tarvita). Talkoovuorot kestävät kahdesta tunnista kolmeen tuntiin.

Kuinka talkoolaiseksi?

Voit ilmoittautua talkoolaiseksi täyttämällä netissä talkoolaisten ilmoittautumislomakkeen. Ilmoittatumisesi jälkeen talkoovastaava Johanna Roihuvuo lähettää sähköpostiisi tarkemmat ohjeet. Kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä kaikille ei välttämättä riitä talkoovuoroja.

Edut talkoolaisille

Runofestivaalin talkoolaiset saavat ilmaisen sisäänpääsyn, leppoisan talkootunnelman ja työkokemuksen lisäksi annoksen kasviskeittoa sekä pullakahvit. Etujen saaminen edellyttää vähintään kahteen talkoovuoroon osallistumista.

Talkoolaisena saat myös mahdollisuuden ostaa ennakkolipun (10€) festivaalin päätösklubille Telakalle. Muille kuin talkoolaisille ei ennakkolippuja ole myynnissä. Klubi myydään aina loppuun nopeasti. Ennakkolippuja on saatavissa talkoolaispassilla festivaalin lipunmyynnistä.

2018 Annikin Runofestivaalin esiintyjät

Osallistu festivaaliin! Ota osaa kuvakisaan, levitä sanaa, ryhdy mesenaatiksi tai tule talkoolaiseksi...

2018 Annikin Runofestivaalin info

Kaikki festivaali-info mitä tarvitset: saapumisohjeet, palvelut, aikataulut, pääsyliput, saavutettavuus...

Kuvagalleria

Katso kuvaajatiimimme hienot otokset aiemmilta Annikin Runofestivaaleilta!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!