Elämää Annikilla

Etusivu
lue
kirjoita
Annikin Facebook-yhteisö

historia

Annikin Runofestivaali
Annikinkadun taidekioski
Annikin kulttuurikesät
Kulttuuritapahtumien kuvat
Kulttuuritapahtumat mediassa
Galleria
Näin löydät Annikille!

toiminta
jäseneksi
yhteystiedot

Annikilla nyt

Annikin Runofestivaali järjestetään taas 11.6.2016. Lue lisää!

Annikin tilanne nyt! Lue viimeisimmät kuulumiset!

Katso Annikin kulttuuritapahtumien kuvat vuosilta 2002-2015!

19.12.2009 nautittiin vanhan ajan kiireettömästä joulutunnelmasta Annikin iltabasaarissa Annikin lyhdyin valaistulla sisäpihalla. Tarjolla oli omin käsin tehtyjä, kierrätettyjä ja hyviä aatteita tukeneita lahjavaihtoehtoja sekä monipuolista ohjelmaa. Tapahtumassa oli myös paljon ohjelmaa. Seitsemättä kertaa Annikilla järjestetyssä jouluisessa yleisötapahtumassa kävi väkeä tuttuun tapaan rutkasti... Kuvassa Ville Leinonen esiintymislavalla.

risto Ahti julistamassa joulurauhaa Annikin iltabasaarissa 19.12.2009

Kuvassa runoilija Risto Ahti julistamassa Annikin joulurauhaa. Tässä hänen lausumansa sanat:

”Olen hyvin otettu siitä, että saan pitää tämmöisen pienen puheen koska minua on pienestä pitäen harmittanut Turun joulurauhan julistus, jossa kylläkin mainitaan syvä armorikkaus, mutta melkein heti uhataan kaksinkertaisilla rangaistuksilla niitä, jotka rikkoo sen rauhan. Meillä on ongelma armossa ja laissa.

Mä itse pidän joulua tällä hetkellä en minään Vapahtajan tai Jumalan syntymäjuhlana, vaan muistutuksena siitä, että on olemassa Ihminen. Ja minun mielestäni jotkut opettajat, jotkut mestarit on tuonut sen ihmisen ajatuksen aika hurjalle tasolle. Ehkäpä sillä tavalla kaikkein selkeimmin, että Lain täydellisyyttä ei voida ylläpitää millään muulla kuin armon ja anteeksiantamisen ehdottomalla täyteydellä. Nää kaks liittyy toisiinsa saumattomasti.

Sitten vielä pieni ajatuksenpoikanen joka liittyy tähän henkeen mikä täällä tänään vallitsee. On yllättävää että ihmiset tulee maailmaan etsimään itselleen hyvää sen sijaan että tulisivat sitä tekemään ja synnyttämään kaikilla mahdollisilla tavoilla; maailmaan, joka ei välttämättä ole kaikkein helpoin planeetta maailmankaikkeudessa. Toivon että jaksatte tehdä hyvää sen sijaan että sitä itsellenne ainoastaan hakisitte. Hyvää joulua kaikille, ja rauhaa.”

Kuvat: Simo Ollila