Annikin Tähtimusiikkifestivaali 2006

Etusivu
lue
kirjoita
Annikin Facebook-yhteisö

historia

Annikin Runofestivaali
Annikinkadun taidekioski
Annikin kulttuurikesät
Kulttuuritapahtumien kuvat
Kulttuuritapahtumat mediassa
Galleria
Näin löydät Annikille!

toiminta
jäseneksi
yhteystiedot

Annikilla nyt

Annikin tilanne nyt! Lue viimeisimmät kuulumiset!

Katso Annikin kultturikesän kuvat vuosilta 2002-2008!

Asukasyhdistys Annikin Tähti ylpeänä esittää:

Annikin Tähtimusiikkifestivaali
5.8.2006 klo 12.00-22.00

Tampereella Annikinkadun puukorttelin sisäpihalla (Annikinkatu 11)
Vapaa pääsy!


 
Lavalla yleisön villinnyt Too Dumb to Die

Kuudensilla ja viimeisillä Annikin Tähtimusiikkifestivaaleilla kävi helteisessä säässä noin 2000 ihmistä. Meillä kaikilla oli taas niin mukavaa...

Katso kuvat 2006 Annikin Tähtikusiikkifestivaaleilta!

Annikkilaisten tunnelmiin tapahtuman jälkeen voit käydä tutustumassa tästä.

Annikin Tähti ry:n järjestämä Annikin Tähtimusiikkifestivaali järjestetään nyt kuudetta ja viimeistä kertaa. Tapahtumapaikkana toimii ensi vuonna sata vuotta täyttävän Annikinkadun puukorttelin tunnelmallinen sisäpiha. Viime kesän Tähtimusiikkifestivaaleilla vieraili yli 2200 ihmistä. Olemassa olonsa aikana tapahtuma on opittu tuntemaan lämminhenkisenä ja tasokkaana musiikkitapahtumana, yhtenä Suomen kesän tunnelmallisimmista ilmaisfestareista.

Tämän vuoden Annikin Tähtimusiikkifestivaalin esiintyjät ovat soolona esiintyvä ja mahtavassa keikkakunnossa oleva Ville Leinonen, hillitön skottilais-eurooppalainen skiffle-jazz-klezmer-orkesteri ja akrobaattikollektiivi Too Dumb to Die, Torvilla ryyditettyä omaleimaista rytmimusiikkiaan esittävä Suurin Onni, eräs kotomaamme merkittävimmistä uusista lauluntekijöistä Joose Keskitalo yhtyeineen, kansanmusiikkia punk-otteella revittävä duo Loviatar, Jukka Tilsan sarjakuvajats-yhtye Jahnukaiset, akustisen setin heittävä Imaginary Friend, omaleimainen tamperelainen alternative-trio Aloha Junktion ja pohjoisintialaisen musiikkityylin taitajat Hindustanin pojat. Luvassa on myös yllätysesiintyjiä. Festivaalin seremoniamestarina ja dj:nä toimii Arttu.

Annikinkadun puukorttelin asukkaat hoitavat Tähtimusiikkifestivaalin järjestelyt talkoovoimin. Järjestelyistä koituvat kustannukset asukkaat toivovat kattavansa ruokamyynnillä. Tarjolla Annikin puffetissa on mm. kasviskeittoa suoraan soppatykistä, itse leivottuja sämpylöitä sekä kahvia. Myös esiintyjät ovat mukana yhteisissä talkoissa esiintyen ns. soppapalkalla.

Annikin Tähtimusiikkifestivaali on osa Annikin Kulttuurikesää. Kulttuurikesän avasi 10.6.06. järjestetty Annikin Runofestivaali. Yhdeksi Suomen huomattavimmista runotapahtumista kasvanut festivaali keräsi Annikin pihamaalle yhteensä 800 runouden ystävää.

Asukasyhdistyksemme Annikin Tähti ry haluaa jakaa kotikorttelimme ainutlaatuista pihapiiriä myös muiden kaupunkilaisten kanssa, järjestämällä siellä kaikille avoimia tapahtumia. Haluamme myös antaa esimerkin suomalaisen talkooperinteen voimasta nykyaikanakin.

Yhteystiedot:

Simo Ollila
puh: 045-6766 873
e-mail: kulttuurikesa@annikinkatu.net

Matti Säteri
puh: 050-381 4060

Katso kuvat vuoden viime vuoden (2005) Tähtimusiikkifestivaaleilta!