Annikin Joulumarkkinat 17.12.05

Etusivu
lue
kirjoita
Annikin Facebook-yhteisö

historia

Annikin Runofestivaali
Annikinkadun taidekioski
Annikin kulttuurikesät
Kulttuuritapahtumien kuvat
Kulttuuritapahtumat mediassa
Galleria
Näin löydät Annikille!

toiminta
jäseneksi
yhteystiedot

Annikilla nyt

Annikin Runofestivaali järjestetään taas 11.6.2016. Lue lisää!

Annikin tilanne nyt! Lue viimeisimmät kuulumiset!

Katso Annikin kulttuuritapahtumien kuvat vuosilta 2002-2015!

Annikin wanhanajan kiireetöntä joulutunnelmaa henkivät ohjelmalliset Joulumarkkinat järjestetään lauantaina 17.12.05 klo 11.00-17.00 Tampereella Annikinkadun puukorttelin sisäpihalla (Annikinkatu 11). Vapaa pääsy. Pöytävuokrista saatavat tulot lahjoitetaan Unicefille.

Katso kuvat 2005 joulumarkkinoilta!

Piirros: Hanna Kuloviita

Annikin joulumarkkinoiden ohjelma

Klo 13.oo Tiernapojat
Klo 14.oo Annikin Enkelikuoro
Klo 14.3o Annikin joulurauhan julistus
Klo 15.oo Tiernapojat
Klo 16.oo Annikin enkelikuoro

Markkinoilta voit tulla tekemään hyvän mielen lahjalöytöjä, taikka muuten vaan nauttimaan wanhanajan kiireettömästä joulutunnelmasta sekä kotikutoisen lämminhenkisestä ohjelmasta tiernapoikineen. Joulumarkkinoille tarjoaa tunnelmalliset puitteet lähes satavuotiaan Annikin työläiskorttelin sisäpiha. Tarjolla on myös hernerokkaa, kuumaa glögiä ja itse leivottuja pipareita. Annikin Joulumarkkinat järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Kaupan on muun muassa kierrätetyistä langoista tehtyjä "Pelastakaa lapaset" -tuotteita huopahattuja ja muita huovutettuja juttuja, sinappia, kierrätyskankaista tehtyjä vaatteita, kynttilöitä, lapasia, pajutöitä, reilun kaupan herkkuja, joulukoristeita ja paljon muuta...

Tuotteitaan myymässä on joukko käsityöläisiä sekä maailmaa parantavia järjestöjä. Yksi tavoitteistamme on myös tarjota "eettisiä" lahjavaihtoehtoja: omin käsin tehtyjä, kierrätettyjä, hyviä aatteita tukevia taikka reilun taustan omaavia. Talkoilla järjestettävä tapahtuma on voittoa tavoittelematon, pöytävuokrista (10 €/pöytä) kertyvät tulot lahjoitetaan lyhentämättömänä Unicefin kautta maailman lapsille. Unicefille voi myös tehdä lahjoituksia markkinoiden aikana.

Joulumarkkinoilla on myös tarjolla ohjelmaa koko perheelle. Sydämiä ja ehkä nauruhermojakin sykähdyttävät vanhaan jouluperinteeseen nojaavat Annikin Tiernapojat sekä talon oma Enkelikuoro, joka esittää valitsemiaan joululaulujen helmiä. Annikin joulurauhan julistaa tapahtuman järjestävän Annikin Tähti ry:n varapuheenjohtaja Meri Lähteenoksa.

Mari Takalolta (040-7023344) voi tiedustella Annikin Joulumarkkinoihin liittyvistä asioista.