Kirja Annikin yhteisöllisen elämäntavan kokemuksista

Etusivu
lue
kirjoita
Annikin Facebook-yhteisö

historia

Annikin Runofestivaali
Annikinkadun taidekioski
Annikin kulttuurikesät
Kulttuuritapahtumien kuvat
Kulttuuritapahtumat mediassa
Galleria
Näin löydät Annikille!

toiminta
jäseneksi
yhteystiedot

Annikilla nyt

Annikin Runofestivaali järjestetään taas 11.6.2016. Lue lisää!

Annikin tilanne nyt! Lue viimeisimmät kuulumiset!

Katso Annikin kulttuuritapahtumien kuvat vuosilta 2002-2015!

Meri Lähteenoksan kirjoittama ja Liken Into kustannuksen julkaisema kirja VIISAS ARKI – opas yhteisöllisyyteen julkaistiin 13.9.2008. Annikin sadonkorjuujuhlissa.

"Voiko neuvokkuus korvata neuvottomuuden, avuttomuus muuttua kyvykkyydeksi ja pelko voimaksi? Oppaassa vastataan: voi, jos löydämme toisemme. Viisas arki – opas yhteisöllisyyteen on helppokäyttöinen opas yhteisöllisyyden lisäämiseen. Sen neuvot sopivat kaikille, niin kaupunkien asukkaille kuin työyhteisöillekin; kaikkialle missä ihmiset toimivat yhdessä. Yhteisöllisyyden turva- ja toimintaverkkoa voi rakentaa missä hyvänsä.

Viisas arki on paitsi opas arjen laatua parantaviin pieniin tekoihin, niin myös tositarina Annikinkadun puutalokorttelin selviytymisestä keskellä Tampereen kaupunkia. Purettavaksi määrätyn kulttuurihistoriallisesti arvokkaan korttelin pelastivat aktiiviset asukkaat – jotka toimivat yhdessä. Kirja kysyy myös, voisiko tietoinen kyläytyminen olla vastaus yhteiskunnallisiin ongelmiimme? Voisiko uusyhteisöllisyys vaikuttaa jopa ilmastomuutokseen? Kirja kertoo miten kyläyhteisöjä voidaan luoda - myös kaupunkeihin."

Lue lisää Merin kirjasta: www.viisasarki.blogspot.com

Video "Viisas-arki"-kirjan julkaisusta Annikin sadonkorjuujuhlissa 13.9.2008. Video: Markku Korsu