Annikin Tähti ry kommentoi Annikin korttelin myynnistä heinäkuussa 2007 hallinto-oikeuteen tehtyä valitusta

Etusivu
lue
kirjoita
Annikin Facebook-yhteisö

historia

Annikin Runofestivaali
Annikinkadun taidekioski
Annikin kulttuurikesät
Kulttuuritapahtumien kuvat
Kulttuuritapahtumat mediassa
Galleria
Näin löydät Annikille!

toiminta
jäseneksi
yhteystiedot

Annikilla nyt

Annikin Runofestivaali järjestetään taas 11.6.2016. Lue lisää!

Annikin tilanne nyt! Lue viimeisimmät kuulumiset!

Katso Annikin kulttuuritapahtumien kuvat vuosilta 2002-2015!

Annikin Tähti ry on syvästi pahoillaan ja huolissaan siitä, että heinäkuussa 2007 Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen jätettiin valitus Annikinkadun puutalokorttelin myynnistä. Valitus viivästytää entisestäänkin arvokorttelin kipeästi tarvitseman peruskorjauksen aloittamista.

Yhdistyksemme pelkää, että valituksesta aiheutuvan viivästyksen aikana asukkaista tyhjennetyn korttelin kunto heikkenee entisestäänkin, ja että tulevan peruskorjauksen kustannukset kasvavat. Vetoamme Tampereen kaupunkiin, että se huolehtisi vielä omistamansa rakennushistoriallisesti ainutlaatuisen korttelin tarvitsemista hätäkorjauksista ja tyhjilleen jätetyn korttelin vartioinnista.

Haluamme korostaa sitä, että Annikin tähti ry:llä ja Annikin puutalokorttelissa huhtikuuhun 2007 asti asuneilla, ja siellä mm. erilaisia yleisö- ja kulttuuritapahtumia järjestäneillä, asukasaktiiveilla ei ole mitään tekemistä hallinto-oikeuteen tehdyn valituksen kanssa.

Annikin tähti ry ilmaisi heti Tampereen kaupunginhallituksen 16.4.2007 tekemän myyntipäätöksen jälkeen ilonsa ja tyytyväisyytensä kaupungin tekemään päätökseen myydä kortteli Pirkanmaan yhteisöasujien kokoamalle ostohankkeelle. Annikin Tähti ry pitää Pirkanmaan yhteisöasujia korttelissa aloittamansa kulttuurisesti rikkaan ja uudenlaista yhteisöllistä kaupunkikulttuuria luoneen työnsä jatkajana. Lue Annikin Tähti ry:n kommentti kaupungin myyntipäätöksestä.